Home             Over Cécile             Recepten             Reviews             Contact

6 mei 2013

Naanpizza met avocado, garnalen & rucola

Gisteren aten we deze heerlijke, snelle, naanpizza's met avocado, garnalen & rucola. Hou je liever van vlees of vega? Beleg hem met jouw favoriete topping!

de Smaak van Cécile

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 naanbroden, knoflook/koriander smaak

  • 1 avocado

  • 10 gamba's of 2 handjes jumbo garnalen

  • 2 handjes rucola

  • 250 gram tros cherrytomaatjes

  • 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd

  • 1 teentje knoflook, geperst

  • 2 tl tomatenpuree



Verwarm de oven voor op 200 graden.

Doe 2/3 van de tomaten, de helft van de rode peper, de knoflook en tomatenpuree in een keukenmachine en maal tot een tomatensaus. Breng op smaak met zout.

Snij de avocado in partjes, halveer de overgebleven tomaatjes

Bak de gamba's in een grill pan.

Bak de naambroden 5 min. in de oven. En beleg ze daarna met de tomatensaus. Zet ze vervolgens nog 5 min. onder de grill.

Verdeel de avocado, garnalen en tomaatjes over de naanbroden en garneer met rucola.

Naanbroden zijn o.a. te koop bij de supermarkt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...