Home             Over Cécile             Recepten             Reviews             Contact

16 april 2013

Pasta met doperwtjes en zalm

Een makkelijk en lekker kids proof recept voor door de week.

de Smaak van Cécile

Ingrediënten voor 4 personen:
  • 300 gram doperwtjes
  • 2 ansjovisjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 blikjes zalm
  • scheutje room
  • 300 gram pasta



Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een klein beetje olijfolie in een pan en smelt hierin de ansjovisjes door te roeren. De Ansjovis werkt als smaakversterker die de andere smaken in het gerecht mooier laat uitkomen. Het wordt er niet heel zout van zoals je wellicht wel zal verwachten. Fruit vervolgens de ui in de ansjovis olie. Voeg de doperwtjes toe, zet het vuur laag en doe de deksel op de pan. De doperwtjes kunnen nu gaar worden terwijl de pasta kookt. Voeg op het laatst de zalm en de room toe.
Breng op smaak met zout en peper. Lekker met een frisse salade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...